Döner is mijn favoriet

20160406 79801

Medewerkers Cemal Barut en Yilmaz Polat samen met nieuwe eigenaar Cahit Polat

Cahit Polat is sinds begin dit jaar de nieuwe eigenaar van Bakkerij Baran in Winkelcentrum Buytenwegh. Polat is opgegroeid in Den Haag, als zoon van Turkse ouders. Hij studeerde voor accountant toen zijn vader hem in 2008 vroeg om de familiezaak over te nemen. Na twee maanden bedenktijd en in de zaak werken wist hij het zeker: het ondernemen zat hem in het bloed. Hij bleef werken in de familiezaak en breidde uit naar een broodjeszaak en een eigen supermarkt.

In Winkelcentrum Buytenwegh opende Cahit Polat zijn tweede vestiging en is enthousiast om zijn ideeën en plannen uit te voeren. Kwaliteit is het belangrijkste voor Polat, hij besteedde maanden aan het zoeken naar de beste leverancier voor het dönervlees en probeerde grondig uit welke kruidenmix het beste en lekkerste resultaat geeft. Cahit: "De döner die ik verkoop is mijn favoriet, ik wil alleen iets verkopen wat ik zelf ook graag eet!"

Van inkoop tot bord

"Doordat we ook zelf een supermarkt hebben, weten we van elke ui en elk stukje brood precies waar het vandaan komt en is het zeker dat de kwaliteit top is. We halen het zelf op de inkoop voor de supermarkt en kunnen zo garanderen dat alles vers is!"

Door de korte lijntjes en gezamenlijke inkoop kan ook de prijs van de broodjes döner en Turkse pizza vriendelijk blijven. Het contact met de klanten geeft Cahit veel voldoening: "Veel mensen komen hier al jaren, en ik ben blij dat de vaste klanten blijven komen en ook in ons vertrouwen hebben!"

Cahit zelf is dagelijks in beide zaken te vinden, maar de dagelijkse werkzaamheden worden verricht door drie werknemers. "In de toekomst worden dat er misschien nog meer, want het wordt steeds drukker in de zaak! ", aldus Cahit. Bakkerij Polat wil graag uitbreiden met een terras en tafeltjes om in de bakkerij gasten te ontvangen, maar hiervoor zijn de vergunningen nog niet rond. 

Specialiteit van Bakkerij Polat  is de döner,  maar je kunt er ook goed terecht voor een heerlijke Turkse pizza of kapsalon. Daarnaast verkopen ze, het is immers een Bakkerij, verschillende soorten Turks brood en allerhande zoetigheden.

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png